Elegants koka statīvs 18x16x5cm gravēts

18.00

Koka statīvs 18x16x5cm gravēts

Atklājiet mūsu koka statīvs 18x16x5cm gravēts skaistumu un praktiskumu, kas ir gravēts ar smalkiem rakstiem un izgatavots no izturīga 6 mm bieza dēļa, kas nodrošina izturību un elegantu apdari. Šis daudzpusīgais dekors ar saviem elegantajiem kokgriezumiem rotās jebkuru telpu, padarot to par lielisku papildinājumu jūsu mājām vai birojam. Tas ir lieliski piemērots īpašiem gadījumiem, piemēram, kāzām vai kristībām, un piedāvā pārdomātu un personalizētu dāvanu, ko novērtēs jūsu mīļie.

Sazinieties ar mums, lai pasūtītu; mēs varam saskaņot izmērus un tekstu. Ja vēlaties saņemt sīkāku informāciju, lūdzu, rakstiet uz magicofgift@gmail.com vai zvaniet +37062195661. Mēs runājam angļu, krievu un lietuviešu valodā.

Sazinieties ar mums

Apmeklējiet mūs Youtube: Youtube.com.


Apraksts

Koka statīvs 18x16x5cm gravēts

Koka statīva ieviešana

Atklājiet mūsu koka statīvs 18x16x5cm gravēts ar smalku dizainu, skaistumu un praktiskumu. Tas ir izgatavots, izmantojot izturīgu 6 mm plātni, kas nodrošina izturību un izsmalcinātu apdari.

Daudzpusīga apdare

Šis koka statīvs ir burvīgs dekors, kas var rotāt jebkuru telpu. Tā elegantie kokgriezumi padarīs to par lielisku papildinājumu jūsu mājas vai biroja telpām, piešķirot tām dabisku siltumu un eleganci.

Ideāli piemērots īpašiem gadījumiem

Neatkarīgi no tā, vai meklējat kāzu gredzenu, dāvanu kristībām vai zīmi kādam citam īpašam gadījumam, šis koka statīvs ar 18x16x5 cm gravējumu ir pārdomāta un vērtīga izvēle. Tā personalizēšanas iespēja piešķir unikālu pieskārienu, ko novērtēs jūsu mīļie.

Pasūtiet

Lai pasūtītu, sazinieties ar mums; mēs saskaņosim izmērus un tekstu. Ja vēlaties apspriest sīkāk, lūdzu, rakstiet uz magicofgift@gmail.com vai zvaniet +37062195661. Mēs runājam angļu, krievu un lietuviešu valodā.

Sazinieties ar mums

Apmeklējiet mūs Youtube: Youtube.com.

Atsauksmes

There are no reviews yet

Uzraksti atsauksmi pirmais par “Elegants koka statīvs 18x16x5cm gravēts”

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *