2D auhinna süda H20cm koos LED-iga

190.00

2D auhinna süda H20cm koos LED-iga

See klaasist 2D auhind Süda H20cm koos LED-iga. See auhind koosneb kahest osast. See on 13×2,7xH15 klaastoode, millesse on teie nimistus graveeritud 3D-gravüüriga laseriga. Ja spetsiaalsest statiivist, kuhu on paigaldatud programmeeritav LED-valgustus 16 RGB LED-matriitsiga. See valgustus on spetsiaalselt programmeeritud, et rõhutada teatud piirkondi teie soovitud värvidega. Tsoonid ei ole klaasi valguse murdumise tõttu ülitäpsed, kuid sellises suuruses klaasi puhul on võimalik programmeerida 2-3 eraldi tsooni. Statiivil on sisseehitatud aku koos kontrolleriga, mis tagab valgustuse autonoomse töö kuni 6-12 tundi sõltuvalt valgustuse intensiivsusest. Pärast kliendiga kooskõlastamist seadistame valgustuse vastavalt kliendi poolt väljendatud soovidele.

Vastavalt kliendi soovile graveeritakse kliendi logo ja nimetus. Lisaks saab vastavalt eksklusiivsele disainile valmistada kohandatud kasti, mis loob ainulaadse ja täieliku kingituse.

Kui soovite selgitada, palun kirjutage e-posti aadressil: magicofgift@gmail.com või helistage telefoni teel: +37062195661. Me räägime inglise, vene ja leedu keeles.

Meie kontaktid: Kontakt

Külastage meid Youtube’is: Youtube.com


Tootekood: Award_001-2-2 Kategooria: Sildid: , , ,