Graveeritud lukk südamed pulmadeks

17.00

Graveeritud lukk südamed pulmadeks

Lukk on lukus ainult üks kord, seda on võimatu lahti lukustada – võti on ainult ilu!!!

  • Graveerime lukku valitud teksti ja pildi
  • Graveerime lukku nime ja/või kuupäeva
  • Trükime valitud pildi või foto
  • Tellimiseks võtke meiega ühendust, sobitame mõõtmed ja teksti. Kui soovite täpsustada, kirjutage palun e-kiri: magicofgift@gmail.com või helistage telefonitsi: +37062195661. Me räägime inglise, vene ja leedu keeles.

Meie kontaktid: Võtke meiega ühendust

Külastage meid Youtube’is: Youtube.com


Kirjeldus

Graveeritud lukk südamed pulmadeks

Unikaalne pulma mälestusmärk

Kui tegemist on armastuse tähistamisega, ei räägi miski unikaalsemalt kui isikupärastatud graveeritud lukusüdamed pulmadeks. Meie spetsiaalselt kujundatud lukud võimaldavad graveerida valitud teksti ja pildi, luues meeldejääva mälestusese teie erilisele päevale.

Kohandatud graveeringud

Me hoolitseme selle eest, et graveerida teie valitud nimed ja kuupäevad täpselt. Olenemata sellest, kas soovite lisada oma pulmakuupäeva või mõlemad nimed, tagame, et graveering on laitmatu ja selge. Iga lukk on kunstiteos, mis on personaliseeritud just teie jaoks.

Pildi graveerimise võimalused

Lisaks tekstile saate valida ka pildi või foto, mille me lukku graveerime. Alates romantilistest sümbolitest kuni armastatud pildini, meie tipptasemel graveerimistehnikad jäädvustavad iga detaili, muutes teie graveeritud lukkusüdamed pulmadele kauniks armastuse märgiks.

Tellimine

tellimiseks võtke meiega ühendust; sobitame mõõtmed ja teksti. Kui Te soovite täpsustada, palun kirjutage e-kiri: magicofgift@gmail.com või helistage telefoni teel: +37062195661. Me räägime inglise, vene ja leedu keeles.

Meie kontaktid: Võtke meiega ühendust

Külastage meid Youtube’is: Youtube.com

Arvustused

There are no reviews yet

Ole esimene, kes hindab toodet “Graveeritud lukk südamed pulmadeks”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga