Mitmekülgne puidust tihvt

4.80

Puidust tihvt

  • Laseriga lõigatud 20cm kõrgune 3mm papist.
  • Mõõtmed on kohandatud vastavalt vajadusele.
  • Valmistatud 3 mm plaadist, vajadusel on võimalik graveerimine.
  • Tellimiseks võtke meiega ühendust, sobitame mõõtmed ja teksti. Kui soovite täpsustada, kirjutage palun e-kirja: magicofgift@gmail.com või helistage telefonitsi: +37062195661. Räägime inglise, vene ja leedu keeles. meie kontaktid: Võtke meiega ühendustKülastage meid Youtube’is: Youtube.com

Kirjeldus

Puidust tihvtid

Sissejuhatus puunõelale

Meie 20 cm kõrgune, hoolikalt laseriga lõigatud puunõel on valmistatud kvaliteetsest 3 mm paksusest plaadist. Tänu oma kompaktsele, kuid tugevale konstruktsioonile on see suurepärane valik erinevateks rakendusteks.

Kohandatavad mõõtmed

Me mõistame, et iga projekt on ainulaadne. Seetõttu on meie puidust tihvtide mõõtmed reguleeritavad, et need vastaksid teie konkreetsetele vajadustele. Kas käsitööks, väljapanekuks või kaunistamiseks, võite loota, et meie toode vastab teie vajadustele ideaalselt.

Graveerimisvõimalused saadaval

Isikupärastatud puudutuse lisamiseks on soovi korral saadaval graveerimisvõimalused. Meie puunõelas kasutatav 3 mm plaat võimaldab detailseid ja täpseid graveeringuid, mis muudab kohandamise lihtsaks ja tõhusaks. Võtke meiega ühendust, et arutada teie graveerimisvajadusi ja saavutada teie projekti jaoks täiuslik viimistlus.

Tellimine

Tellimiseks võtke meiega ühendust; me sobitame mõõtmed ja teksti. Kui soovite täpsustada, palun kirjutage e-kiri: magicofgift@gmail.com või helistage telefoni teel: +37062195661. Me räägime inglise, vene ja leedu keeles.

Meie kontaktid: Võtke meiega ühendust

Külastage meid Youtube’is: Youtube.com

Arvustused

There are no reviews yet

Ole esimene, kes hindab toodet “Mitmekülgne puidust tihvt”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga